logo-wit-pur-boeuf-vleesrestaurant-restaurant-belrare-1

AUTHENTIEKE PRODUCTEN ... RECHT VAN DE BOERDERIJ

Jeff komt uit een familie die al generaties lang actief is in de landbouw.
In de zaak hangen dan ook sfeerfoto's van de familie op de boerderij, gespecialiseerd in het kweken van het Belgische witblauw ras.
De familie Hanselaer heeft een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardig rundsvlees.
Geen wonder dat Jeff deze sterke troeven uitspeelt in zijn restaurant.
In het midden van de zaal vindt u de rijpingskast met verschillende rassen van côte à l'os. 

Naast het vlees, is wijn een enorme passie van Jeff, u kan onze Vinotheek terugvinden met meer dan 1000 referenties om u te bekoren. 

Samen met gastvrouw Esrä wil Jeff u een gastronomische beleving geven. Dit doen ze niet enkel door te werken met ambachtelijke producten van de hoogste kwaliteit, maar ook met de kaascharriot, de mignardisecharriot en meerdere bereidingen/versnijdingen aan tafel. 

Tekst 1 homepage

WALHALLA VOOR DE VLEESLIEFHEBBER


In dit restaurant met zicht op het Donkmeer wordt de meest veeleisende vleesliefhebber lyrisch van een perfect gerijpte en bereide côte à l'os of filet pur op een gastronomisch niveau 

Restaurant PUR BOEUF in Berlare is een restaurant met een uniek concept, gerund met een visie en vooral met aandacht voor kwaliteit.